Wednesday, July 1, 2009

Forum bug: user levels dropping to "Level 1"

Hi everyone,

As some of you may have noticed, your user "level" in the Help Forum may have dropped over the past couple days. This is a bug on our end- you didn't do anything to cause your level to go down.

Our engineering team's aware of this bug, and is currently trying to find a fix for this situation. Once the bug's resolved you will return to the previous Help Forum level you had earlier this week (prior to the bug).

Hope this info's of use, and as always, thank you all for your patience as we're working on a fix.

Best,

~ Liz

6 comments:

  1. andrew lynch off volume 500 miles

    ReplyDelete
  2. Question:
    is this why I am getting "bad link" page when trying to log on?
    As of yesterday, MY account was fine. As I have not uploaded any videos (and have not had any altercations in the past few days), could this BE the problem?
    I'd hate to see I was blocked without ANY warnings, eh?

    ReplyDelete
  3. i'm getting a bad link message also, started yesterday and now i cant use firefox browser at all, i have to use safari in order to log onto my account at youtube

    ReplyDelete
  4. where do i comment for problems with older groups not showing up in the new designs?

    ReplyDelete
  5. Excellent post! I must thank you for this informative read. I hope you will post again soon.
    Youtube Help

    ReplyDelete
  6. youtube helpline,youtube help us,youtube help phone number,contact youtube help,youtube support
    help, youtube customer support,youtube technical support,contact youtube support
    Youtube Help 1800-315-8369 Support Phone Number
    youtube support

    ReplyDelete